Interview - and

Het antwoord van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw op de verrechtsing

Net als zijn collega's van Vooruit en Groen kreeg PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw de vraag van DeWereldMorgen.be om in een korte videoboodschap samen te vatten wat de strategie van zijn partij is om de verrechtsing van de samenleving te keren. Dit is zijn statement. Luister, oordeel, vergelijk ...

maandag 5 december 2022 09:58

 

Het antwoord op de verrechtsing in de maatschappij is het terugbrengen van de fierheid van de werkende klassen. Kapitaal creëert geen nieuw kapitaal, alleen productief werk creëert kapitaal.

De strijd tegen verrechtsing voer je door de rechtste partijen als Vlaams Belang te ontmaskeren aan de hand van hun antisociaal stemgedrag. Een rebelse linkse partij als de PVDA kan dat door op het terrein te gaan bij de werkende mensen.

 

Het volledige interview met Raoul Hedebouw lees je hier.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!