Video - , and

Looking back, looking forward – De klimaatbeweging laat zich niet kisten (Deel 3)

Het defensiebudget gaat omhoog. Omwille van de oorlog in Oekraïne? In werkelijkheid werd dit reeds lang voor deze oorlog gepland. Maar wat heeft dit te maken met de klimaatbeweging? Dit is de derde aflevering van onze reeks Looking back, looking forward - Klimaatactie van toen tot nu.

dinsdag 21 juni 2022 20:34

 

 

In drie video’s van telkens 5 minuten geeft Lode Vanoost een historisch overzicht van de klimaatbeweging van de jaren 1960 tot vandaag, met als besluit een blik op de toekomst voor jong en oud en de suggestie van een goed boek over de strijd voor het klimaat. Bekijk hier nog aflevering 1 en aflevering 2.

Video en montage: Malkia Mutiri, Spreker: Lode Vanoost

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!