Wij hebben u heel hard nodig!

De komende weken zal u regelmatig een pop-up zien alvorens u een artikel op DeWereldMorgen.be aanklikt. Wij excuseren ons alvast voor dat ongemak en nemen hier even de tijd om uit te leggen waarom we u zo nodig even moeten onderbreken met die pop-up.

dinsdag 19 mei 2020 11:06
Spread the love

 

Om meteen met de deur in huis te vallen: wij hebben geld nodig.

DeWereldMorgen.be is één van de weinige media die én reclamevrij én gratis is. We willen dit zo blijven houden. Omdat we van oordeel zijn dat informatie een gemeenschappelijk goed is dat voor iedereen in gelijke mate toegankelijk moet zijn. Weg met de paywalls!

U leest ons meer dan ooit tevoren. Onze leescijfers blijven jaar na jaar stijgen en daarvoor zijn we jullie, beste lezers, meer dan dankbaar. We merken dat er een duidelijke en toenemende behoefte bestaat aan kwaliteitsvolle, gratis media die van onderuit wordt gemaakt. Dat er meer dan ooit nood is aan tegendraadse opinies en analyses, aan nieuws vanop het terrein, vanuit de sociale bewegingen en de vele middenveldorganisaties die Vlaanderen rijk is.

Maar om DeWereldMorgen.be gratis te houden, hebben we wel uw steun nodig. We zullen eerlijk zijn: als onze inkomsten niet stijgen de komende jaren dan komt het voortbestaan van DeWereldMorgen.be op termijn in gevaar. Dat is een eenvoudig feit.

Maar we zijn ook een tikkeltje ambitieus. We willen onze website verder opfrissen, blijven inzetten op video – en als het even kan – ook meer personeel aanwerven. Als digitaal platform kunnen we niet anders dan blijven innoveren, maar dat brengt dus ook de nodige kosten met zich mee.

We zijn blij met ieder bedrag. Alle kleine beetjes helpen. Als velen onder u ons maandelijks voor het bedrag van enkele broden steunen, dan komen we al een heel eind verder. Kortom: steun ons!

 

U kan steunen via het online formulier op www.dewereldmorgen.be/steunen of u kan een bedrag rechtstreeks storten op onze steunrekening BE20 5230 4277 5156 (BIC TRIOBEBB) op naam van GetBasic vzw, Vooruitgangstraat 333 b11, 1030 Schaarbeek. Opteert u voor het laatste en wilt u op de hoogte gehouden worden van ons zakelijk nieuws, gelieve dan uw e-mailadres te vermelden in de mededeling.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!