Coely

Rock Zottegem 2018

Rock Zottegem 2018 was de 25ste editie van het festival. Een bloedheet festival met een recordaantal bezoekers, 36.500 volgens de organisatoren, die daarmee graag denken bij de grootste festivals van Vlaanderen te horen.

maandag 2 juli 2018 18:45
Spread the love

Rock Zottegem is een familiefestival met elk jaar weer een verscheidenheid aan Belgische en internationale groepen, van de popidolen van de jeugd, veteranen en beginners uit rock/poprock tot punkrock of metal.

Dit jaar stonden oa. volgende bands op het programma:

The Levellers, Fischer Z, Arno, the Offspring, Kaiser Chief’s, Millionaire, Coely, .. Met als afsluiters op de laatste dag De Kreuners en Clouseau.

Meer foto’s: https://www.flickr.com/photos/geert_lenssens/albums/72157696944888141

take down
the paywall
steun ons nu!