Actiedag solidariteit met Palestina

Antwerp for Palestine organiseerde zondag op het Antwerpse De Coninckplein een actie naar aanleiding van de internationale solidariteitsdag. Een dag uitgeroepen door de VN. De actievoerders - enkele honderden Antwerpenaars - protesteerden tegen de doden en gewonden die er de afgelopen twee maanden zijn gevallen. Ze riepen de namen en de leeftijd af van de slachtoffers.

zondag 29 november 2015 21:07
Spread the love
De actie kaderde in de internationale oproep van de Palestinian Youth Movement om op 29 november – door de VN uitgeroepen als dag van internationale solidariteit met het Palestijnse volk – solidariteit te tonen met de Palestijnse strijd voor hun vrijheid en het einde van de bezetting.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!