Matthias Lievens, kl…

Matthias Lievens, kl…

maandag 15 december 2014 15:03
Spread the love
Matthias Lievens, klimaatexpert

“Denk ook aan de toekomst van ons klimaat. Staken is ook goed voor het milieu. Tijdens de provinciale actiedagen was de luchtkwaliteit duidelijk beter. Wat doet de regering: grotere lucht aankopen in naam van de strijd voor het klimaat. Parkings aanleggen in het midden van de stad.

Het gaat niet om hoeveel verdienen we en wie betaalt welke belastingen, maar het gaat over welke maatschappij wij willen. We staan voor een belangrijke keuze: een sociaal-ecologisch project of het project van Bart De Wever. Een sociaal economische maatschappij of een maatschappij die erop gericht is om zoveel mogelijk winst te maken.

Lima heeft niks opgeleverd. Dit is een dag, laten we verder doorzetten. Nog meer acties ondernemen. Laten we proberen het groene verhaal duidelijker naar voren te brengen. Ik hoop dat dit pas het begin is en dat we de volgende keer met meer zijn.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!