De mensen bij de sta…

De mensen bij de sta…

maandag 15 december 2014 10:49
Spread the love

Grote consternatie toen daar niet alleen kamerlid Peter Dedecker en wat N-VA-studenten uitstapten maar ook de kamervoorzitter himself Siegfried Bracke.Credits: Chris De Meyer, ACODCredits: Chris De Meyer, ACOD

De mensen bij de stakerspost aan het Sint-Pietersstation keken raar op toen daar plots een N-VA-busje toekwam. Het busje droeg slogans als Werkwilligen gratis naar het werk.

“Bracke valt hier helemaal uit zijn rol. Ongezien dat een kamervoorzitter zich gedraagt als een voetbalhooligan”, zegt ACOD-voorzitter Chris Reniers. “Ze hadden camera’s bij en wilden dus duidelijk provoceren. Er werd wat geduwd en getrokken toen ze een doorgang wilden forceren naar het station. Waar op dat moment trouwens niemand was.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!