De mensen bij de sta…

De mensen bij de sta…

maandag 15 december 2014 10:49
Spread the love

Grote consternatie toen daar niet alleen kamerlid Peter Dedecker en wat N-VA-studenten uitstapten maar ook de kamervoorzitter himself Siegfried Bracke.Credits: Chris De Meyer, ACODCredits: Chris De Meyer, ACOD

De mensen bij de stakerspost aan het Sint-Pietersstation keken raar op toen daar plots een N-VA-busje toekwam. Het busje droeg slogans als Werkwilligen gratis naar het werk.

“Bracke valt hier helemaal uit zijn rol. Ongezien dat een kamervoorzitter zich gedraagt als een voetbalhooligan”, zegt ACOD-voorzitter Chris Reniers. “Ze hadden camera’s bij en wilden dus duidelijk provoceren. Er werd wat geduwd en getrokken toen ze een doorgang wilden forceren naar het station. Waar op dat moment trouwens niemand was.”

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!