Nieuws, Economie, Samenleving, Politiek, België, SP.A, Lbc-nvk, N-VA, Eerlijke fiscaliteit -

“Werknemers verdienen beter” Nieuwjaarsboodschap van LBC-NVK aan SP.A

Na het bezoek van LBC-NVK aan het nieuwjaarsfeest van N-VA op 5 januari in Antwerpen, brachten de militanten van de bediendevakbond zondag een bezoek aan de nieuwjaarsreceptie van SP.A in Leuven. In de pamfletten werden de programmapunten van SP.A getoetst aan het concrete beleid. Het moet anders en beter denkt de vakbond. Een fotoverslag.

zondag 20 januari 2013 19:45
Spread the love

LBC-NVK wil dat politieke partijen eindelijk uit een ander vaatje tappen. Zij willen een rechtvaardige fiscaliteit waarbij vermogenden, kapitaalbezitters en bedrijven eindelijk hun deel betalen. Alleen zo kunnen werknemers de toekomst en hun inkomen gevrijwaard zien. Zolang dat niet gebeurt, ziet LBC-NVK geen reden tot vieren, klinkt het.

(meer foto’s: https://picasaweb.google.com/lbcnvkantwerpen/20130120ActieLBCNVKBijNieuwjaarsreceptieSPa# )

Lees ook: http://lbc-nvk.acv-online.be/Actualiteit/LBC_NVK_persberichten/2013/SPA_nieuwjaar.asp

take down
the paywall
steun ons nu!