Aardappelproces 15 januari 2013 – Laad hier je foto of video op
Nieuws, België, Aardappelproces -

Aardappelproces 15 januari 2013 – Laad hier je foto of video op

Na de actie rond de ggo-aardappelen in Wetteren staan 11 actievoerders terecht, waaronder gewezen KU Leuven-onderzoekster Barbara Van Dyck. De zitting van het proces zal hervatten op 15 januari 2013. DeWereldMorgen roept op om filmpjes, foto's en teksten als steunbetuiging voor de elf beklaagden in het aardappelproces te maken en deze door te mailen of meteen op te laden.

maandag 14 januari 2013 15:52
Spread the love

DeWereldMorgen.be

Foto’s en video’s kunnen doorgestuurd worden via de onderstaande knop, maar ook via mail. Mail foto’s naar patat@dewereldmorgen.be en video’s naar video@dewereldmorgen.be (gelieve per mail slechts 1 foto of 1 video toe te voegen. Mails kunnen maximum 25MB groot zijn. Je kan ook een steuntekstje schrijven in het mailbericht)

DeWereldMorgen.be

De fragmenten worden meteen getoond op deze pagina: Klik hier  

*** texte français ***

De WereldMorgen lance un appel à contribuer avec des vidéos, des photos et des textes de soutien aux 11 accusés de Wetteren dans le procès des patates OGM qui aura lieu le 15 janvier à Termonde.

Des messages vidéo de maximum 1 minute (max. 25mb) peuvent être envoyés depuis un téléphone mobile ou un ordinateur à video@dewereldmorgen.be. Des photos (1 photo par mail) et textes (max 500 signes) peuvent être envoyés via patat@dewereldmorgen.be.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!