Verslag, Nieuws, België, Antwerpen, Greatest Gift Festival, Hulp Asielzoekers, Kerstmis voor minderbedeelden, Gospelartiesten, Koinonia -

Daklozen, asielzoekers en minderbedeelden vierden kerst in Antwerpen

Net als vorig jaar werd ook deze keer het Greatest Gift-festival georganiseerd. Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om kerst te vieren organiseerde Koinonia zaterdag in samenwerking met verschillende Antwerpse organisaties een groot gratis kerstevenement voor daklozen, minderbedeelden en asielzoekers.

zondag 16 december 2012 20:45
Spread the love

Het feest ging door in de feestzaal Kielpark. Er kwamen meer dan 800 mensen meefeesten. Ze konden samen genieten van een feestelijke avond met een driegangen kerstdiner en met verschillende live-optredens van binnen- en buitenlandse gospelartiesten en dansgroepen. Voor de kinderen was er kinderanimatie. Er was ook een kleine attentie voor elke bezoeker. Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!