BALKAN: JAM 15/12 – A Song a Day

BALKAN: JAM 15/12 – A Song a Day

woensdag 12 december 2012 13:31
Spread the love

Muziekpublique viert het einde van het jaar deze zaterdag 15 december met een Balkanconcert van King Naat Veliov en The Original Kocani Orkestar uit Macedonië. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de vzw Siréas in het kader van de Internationale Dag van de Migrant (op 18/12). Na het concert volgt er een Balkan-jamsessie in de foyer onder leiding van Nicolas Hauzeur en Dimos Vougioukas. In de video’s hieronder alvast een voorsmaakje van muzikanten die zullen komen jammen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om mee te komen vieren, met of zonder instrument!

Dimos Vougioukas (Griekenland)

Nicolas Hauzeur (viool) (BE)

Aurel Budisteanu (Bulgarije)

Mladen Mladenov (Bulgarije)

Tom Cohen (Israël) en Benjamin Clément (BE)

Meer info over de video’s.

Meer info over Muziekpublique.

take down
the paywall
steun ons nu!