Cultuur, Lokaal, Antwerpen, Studio Herman Teirlinck, Villanella, DEstudio, Kunstencentra, Cultuur in Antwerpen, Villanova -

Studio Herman Teirlinck krijgt een nieuw leven

ANTWERPEN - Na heel wat verbouwingen en opknapwerk opende ‘DE Studio’ vrijdag opnieuw haar deuren. Het Antwerpse provinciebestuur kocht vorig jaar het gebouw van de Studio Herman Teirlinck, de toneelschool waarin vele generaties beroemde acteurs hun opleiding kregen. Kunstencentrum Villanella kreeg het gebouw in erfpacht van de provincie en richtte het pand in als theater- en kunstencentrum.

zaterdag 25 augustus 2012 23:00
Spread the love

Meteen werd hiermee de aftrap gegeven van een tiendaags festival waar je kan kennismaken met 70 jonge kunstenaars, voorstellingen van De Roovers, Ontroerend Goed en Laika en als klap op de vuurpijl, de creatie van een nieuw muzieklabyrint. 

Enkele sfeerbeelden van de opening op vrijdag 24 augustus.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!