Nieuws, Samenleving, België, Witte woede, Monica de coninck, Non-profitsector, Laurette Onkelinx - Maarten Brys

Witte Woede kwam weer op straat

BRUSSEL - Na premier Elio Di Rupo (PS) eind april en minister van Werk Monica De Coninck (SP.A) op 24 mei, bracht de witte woede op donderdag 31 mei met veel lawaai een bezoekje aan minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS).

vrijdag 1 juni 2012 12:45
Spread the love

Minister Onkelinx beloofde met het overleg te willen beginnen, een belofte die ze wel nog moet terugkoppelen naar de federale regering. De non-profitsector zal opnieuw oproepen tot actie als er geen onderhandelingen komen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!