Nieuws, Wereld, Cultuur, België, Cultuur, Fotografie, World Press Photo, Knokke-heist -

World Press Photo 2012 op Fotofestival Knokke-Heist

Het concept van het ‘Fotofestival Knokke-Heist’ is vernieuwd. Foto’s zijn in open-lucht en op drie binnenlocaties te bewonderen. Alle tentoonstellingen, zowel binnen als buiten, zijn gratis. World Press Photo, wereldwijd een van de toptentoonstellingen, is er ook dit jaar weer bij. Knokke is de enige plek in België waar je de foto’s kan bekijken.

donderdag 17 mei 2012 22:37
Spread the love

Foto’s van Corey Arnold (USA) uit de reeks ‘Fish Work: Bering Sea’

Deze reeks is hier, vlak bij de zee, helemaal op haar plaats. De foto’s komen hier veel beter tot hun recht dan in een museum. Kunstfotografie op zich interesseert me meestal maar matig. Documentaire reeksen zoals deze vind ik top. Daarvoor en voor de World Press Photo kom ik naar het Fotofestival.

take down
the paywall
steun ons nu!