PVDA zegt klaar en duidelijk waar het op staat en biedt oplossingen. (Zie bijlage)
Politiek, Antwerpen, Crisis, Lokaal, Bankencrisis, Antwerpen, PVDA+, Gemeenteraadsverkiezingen -

Wij zijn het BEUH, wij zijn geen melkkoeien

ANTWERPEN - Donderdag deelde een tiental PVDA-militanten ‘Sorry, ik ben geen melkkoe’-pamfletten uit aan het Centraal Station in Antwerpen. De reizigers haastten zich naar hun werk. Ze verliezen geen tijd. Het volstaat hun hand uit te steken en een pamflet aan te nemen.

maandag 30 april 2012 15:20
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!