Minister Crevits bekijkt met Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn, het tramstel dat de nieuwe lijn zal inrijden.

Nieuws, Economie, Lokaal, De lijn, Mobiliteit, Antwerpen, Hilde Crevits, Lode De Kesel, Jos Geuens, Roger Kesteloot, Tramlijn 5 -

Hilde Crevits trekt De Lijn door

ANTWERPEN - Sinds zaterdag is de verlenging van tramlijn 5 een feit. Op een goed half uurtje spoort men van Linkeroever tot in Wijnegem. Hilde Crevits (CD&V), Vlaams minister voor Mobiliteit, mocht eigenhandig een tramstel over de nieuwe route sturen. Zowel in oostelijke en westelijke richting reikt het tramnet nu tot zes kilometer buiten het stadscentrum.

maandag 16 april 2012 11:05
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!