Nieuws, België -

Betoging: één jaar na Fukushima

Op zondag 11 maart vonden naar aanleiding van de eerste verjaardag van de kernramp in het Japanse Fukushima wereldwijd acties en betogingen tegen kernenergie plaats. Ook in Brussel werd betoogd.

zondag 11 maart 2012 23:13
Spread the love

Onder de titel ‘Nooit Meer Fukushima Plus Jamais’ namen in Brussel een duizendtal mensen deel aan de betoging tegen kernenergie. Het Belgische netwerk ‘Nucleaire Stop Kernenergie’ stond in voor de organisatie. Er waren ook delegaties uit onder andere Duitsland en Nederland aanwezig. De betogers eisten een uitstap uit kernenergie, het tegengaan van de verspilling van energie, een omschakeling naar hernieuwbare energie, het toegankelijk maken van propere energie voor iedereen, en de ontmanteling van kernwapens.

take down
the paywall
steun ons nu!