"Als je 100 dagen geleden op café ging en er werd over politiek gepraat, dan hoorde je woede en het klassieke apolitieke discours: politici zijn smeerlappen en zakkenvullers. Nu overheerst vooral de gelatenheid en de onverschilligheid: ach ja, het kan mij niets schelen, het haalt toch niets uit. Ik vraag mij af of politici zich daarvan bewust zijn", zei Geoffrey Hantson van Camping 16 in "De ochtend" op Radio 1.

Verslag, Nieuws, België, Brussel, Camping16, betoging, Jubelpark -

Camping 16: van virtueel tot realiteit

zondag 1 mei 2011 02:32
Spread the love

BRUSSEL — Op zaterdag 30 april zetten actievoerders hun tenten op in het Jubelpark. Enkele tientallen van de 160.000 virtuele kampeerders van Camping16 willen de politieke onverschilligheid in Belgïe breken. Vertegenwoordigers van de verschillende partijen waren uitgenodigd voor een debat.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!