Jongeren, Stampmedia, Urban, Antwerpen, Talent, Borgerhout, Aeyc, Jes, De Branderij, Jongerencompetentiecentra -

Talent genoeg bij De Branderij

Talent genoeg bij De Branderij
zaterdag 19 maart 2011 12:59

JCC De Branderij in Borgerhout is een van de Antwerpse jongerencompetentiecentra, naast JCC Deurne en JCC Zappa (Kiel). De Branderij ondersteunt jongeren die hun droom of project willen realiseren, maar te weinig geld of kennis hebben.

Zo is er het Mobile Stage project, waarbij jongeren een rapnummer schrijven waarmee ze over een paar maanden op de Antwerpse pleintjes gaan rondtrekken. De Branderij zorgt voor de praktische zaken, Liefhebber neemt de artistieke kant van het project voor haar rekening.

Meer informatie over de JCC De Branderij vind je op http://www.jes.be/antwerpen/.

© 2011 – StampMedia – Ella Verschueren en Ellen de Bièvre

take down
the paywall
steun ons nu!