Antwerpen, Stampmedia, Kinderen, Antwerpen, Jeugdfilmfestival, Watmet -

Jeugdfilmfestival door de ogen van kinderen

Jeugdfilmfestival door de ogen van kinderen
vrijdag 11 maart 2011 11:34

Dinsdag 8 maart ging er in het kader van het Jeugdfilmfestival een conferentie door in Cinema Zuid. Met de conferentie ‘Kinderen & film: kijken, zien en horen’ gaven zes sprekers (Cary Bazalgette, Myriam Rubio, Nancy Vansieleghem, Matteo Zacchetti, Marlies Van Hoek, Dominique Stas en Vincent Bal) meer informatie over films, kinderen en hoe ermee om te gaan.

Op het einde van de dag kreeg het publiek nog een filmpje te zien van Thobias Cornille en Arun Vanderhaeghen, twee kinderen die de conferentie hadden gevolgd. Zij filmden de conferentie en gaven hun mening over het gebeuren.

2011 – StampMedia – Tobias Cornille, Arun Vanderhaeghen, Mieke Scheirs, Ittai de Vree

take down
the paywall
steun ons nu!