Antwerpen, Lokaal, Zuiderpershuis, Stampmedia, Theater, Antwerpen, Arenbergschouwburg, Maren Strack, Markus Schmid -

Geen gesproken woord op het International Crossroads Festival

Geen gesproken woord op het International Crossroads Festival
woensdag 23 februari 2011 12:20

ANTWERPEN – Van 17 tot 20 februari 2011 vond in Antwerpen het International Crossroads Festival plaats. In de Arenbergschouwburg en het Zuiderpershuis kon je gaan kijken naar een staaltje van uitzonderlijk visueel theater.

Dit festival ‘zonder woorden’ biedt internationale artiesten een platform aan om hun versie van visueel of beeldend theater aan de man te brengen. Het objecttheater ‘Sparetire’ van de Duitse Maren Strack en de kindervoorstelling ‘Enki, chanteur d’eau’ van de Zwitserse Markus Schmid zijn een kleine greep uit het ruime aanbod.

© 2011 – StampMedia – Ellen de Bièvre, Mieke Scheirs

take down
the paywall
steun ons nu!