Samenleving, België, Jongeren, Stampmedia, Chlamydia, SOA, Sensoa, Seks, Veilig vrijen -

Chlamydia, een onbekend gevaar?

Chlamydia, een onbekend gevaar?
vrijdag 4 februari 2011 08:57

Chlamydia is de meest voorkomende soa. Het aantal besmettingen blijft stijgen, vooral bij vrouwen die tussen 20 en 24 jaar oud zijn. Sensoa wil meer middelen om dat probleem onder de aandacht te brengen. Jongeren zijn zich namelijk vaak niet bewust van de gevaren die soa’s met zich meebrengen.

Een simpele test kan chlamydia opsporen, maar jongeren zijn niet altijd bereid om zich te laten onderzoeken. StampMedia trok de straat op en zocht uit of dat klopt. Maakt de Vlaamse jeugd zich echt geen zorgen om soa’s?

© 2011 – StampMedia – Ella Verschueren, Ellen de Bièvre en Mieke Scheirs

take down
the paywall
steun ons nu!