Nieuws, België, Gent, Non Profit -

800 voor nieuwe non-profit akkoorden in Gent

800 voor nieuwe non-profit akkoorden in Gent
donderdag 28 oktober 2010 21:13

De huidige non-profit akkoorden lopen binnenkort af. Hoog tijd dus om te onderhandelen over nieuwe akkoorden. Maar de federale regering moet nog altijd gevormd worden en de Vlaamse regering toont al negen maanden geen enkele interesse om de onderhandelingen op te starten. Dat het geduld van de werknemers uit de non-profit op is, bleek vandaag in Gent.

Meer dan 800 Oost-Vlaamse non-profitters namen deel aan de eerste regionale actie in de Ronde van Vlaanderen van LBC-NVK. De tocht leidde langs de plaatselijke hoofdkwartieren van CD&V, NVA en SP.a. waar de plaatselijke mandatarissen aangemaand werden om hun partij onder druk te zetten om te beginnen onderhandelen

take down
the paywall
steun ons nu!