Een nieuwssite die

reclamevrij
onafhankelijk
kritisch
en gratis is?

Dat kan!

Maar enkel dankzij jouw steun

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

|AUDIO| Parlatent - Kayhan Kalhor & Erdal Erzincan

vrijdag 3 augustus 2012

Benjamin Tollet van Radio Mukambo interviewt Kayhan Kalhor en Erdal Erzincan in de Parlatent op Sfinks Mixed 2012. Kayhan Kalhor is een Iraanse kamancheh speler van klassieke Perzische muziek. Op één van zijn reizen ontmoette hij Erdal Erzincan, de Turkse baglama speler van traditionele Alevitische muziek. Ondanks de verschillende nationaliteiten en taal merken de twee artiesten dat de spirituele muziek hun bindt. 

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.