De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Vlaams goud voor Oostendse VTI-leeronderneming
Tijdingen, VTI Oostende -

Vlaams goud voor Oostendse VTI-leeronderneming

zaterdag 14 mei 2011 14:02
Spread the love

Flanders DC-award voor de Creatiefste Leeronderneming.
Leren ondernemen: daar is het in de leeronderneming om te doen! Met een flinke dosis ondernemingszin, doorzettingsvermogen en creativiteit slagen leerlingen erin om de leeronderneming gedurende het ganse schooljaar te runnen!
UNIZO Onderwijs & Ondernemen wil die inzet belonen. Samen met Flanders DC gingen ze op zoek naar de ‘Creatiefste Leeronderneming’. Het Flanders DC Kenniscentrum is een unieke samenwerking tussen Flanders DC, Vlerick Leuven, Gent Management School en de Antwerp Management School. Zij concentreren zich op ondernemend Vlaanderen, om deze creatiever en ondernemender te maken. (www.flandersdc.be)
Zowel in het secundair onderwijs als het hoger onderwijs wordt een winnaar gekozen. Van alle leerondernemingen in Vlaanderen waren er nog twee in de running voor deze prestigieuze prijs, waaraan ook een geldsom van maar liefst 750 euro is gekoppeld. De leeronderneming van het VTI Oostende was één van die twee.
Op de slothappening voor alle leerondernemingen, zo’n 80 in totaal, woensdag 11 mei in Kinepolis Gent, werd de winnaar bekend gemaakt.
“Huisje Tjilp Tjilp!” , de originele leeronderneming van het VTI Oostende, haalde de eerste prijs, en een cheque van 750.00 euro binnen.
 

take down
the paywall
steun ons nu!