De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Internationale cricketwedstrijden: ook in Oostende!
Oostende, Tijdingen, Cricket -

Internationale cricketwedstrijden: ook in Oostende!

woensdag 15 juni 2011 12:31
Spread the love

Van 20 tot 25 juni 2011 is België gastland voor de ICC-Europe Division 2 Championships Cricket. Er komen 12 landen spelen en de 2 winnaars stoten door naar Division 1. De wedstrijden vinden plaats op 4 locaties te België waaronder Oostende.

Een Twenyt20 duurt ongeveer 3 uur en werd speciaal geïntroduceerd om het spel aantrekkelijker te maken. De World Cup T20 wordt steeds door miljoenen mensen wereldwijd bekeken!

De eerste match te Oostende, Isle of Man-Luxembourg, zal plaatsvinden op maandag 20 juni 2011 om 10 uur op het cricketterrein van sportpark De Schorre, Steensedijk  te Oostende. Vóór de wedstrijd wordt het startschot gegeven door mevrouw Nancy Bourgoignie, Schepen van Sport, speciale gast op dit event samen met de heer Philip Hudson, ICC Regional Performance Officer  Europe.

Meer info op: www.cricket-belgium.com

take down
the paywall
steun ons nu!