De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Vereniging ‘Berlin no more walls’

Vereniging ‘Berlin no more walls’

maandag 26 september 2011 00:15
Spread the love

Berlin no more walls, hope, peace and freedom all over the world’ onze basis.

Beste,

Gisteren hebben wij een update gemaakt van onze website www.berlinnomorewalls.be. Het zou ons een genoegen zijn om deze jonge vereniging te melden, via website bv aan jullie leden. Op onze homepage kan je onze doelstellingen terug vinden. Fotografie is voor ons belangrijk en wij plannen voor begin 2012 een initiatie fotografie … De details liggen nog niet vast. Maar we denken aan +- 15 jarigen.
Het zou ons een plezier doen als jullie een bericht in ons gastenboek invullen. Voor de facebookers : berlin no more walls, momenteel een 74 vrienden. Wordt lid van onze community. We werken ook internationaal met het onderwijs, in het kader van uitwisselingsprojecten. Met Comenius 2 doet voor België St Rembert Torhout mee samen met Berlijn, Finland, Frankrijk, Sicilië enz. Wij, als vereniging hebben de contacten tot stand gebracht.

Gisteren fotoreportage gemaakt op Manifiesta in Bredene. Fantastisch gebeuren, prima organisatie. Proficiat aan Hendrik Vermeersch, Han, Keltoum en andere medewerkers. Zopas bericht ontvangen van Hendrik, jawel zo maar eventjes 7.500 bezoekers. En zoveel te toen tegelijkertijd op vele plaatsen. Zo spoedig mogelijk fotoreportage…

Wij hopen nog van jullie te horen. In het najaar van 2012 is een grote tentoonstelling gepland in de Wissel. De besprekingen met de gemeente zijn bezig.
Nu de algemene tekst :

Hallo,

TIP EN TRIP : maak een dezer dagen een uitstap, naar een nieuwe omgeving in de buurt. Een virtuele wereld, die luistert naar de naam : www.berlinnomorewalls.be. Waarom? Is gisterenavond, na maanden werk, upgedate met Kalender, veel foto’s o.a. die van 20 jaar eenheid 03.10.10, Trabant, Tacheles (krakerspand), Dreilinden, DDR museum op de grens van Berlijn en ex-DDR, de gesloten luchthaven Tempelhof, 13.08.11 : 50 jaar Bouw van de Muur en veel meer. De drietaligheid, zij het nog beperkt, geeft al resultaten in de statieken. Het zou ons plezier doen een berichtje te vinden in het gastenboek of vriend te worden op facebook.

Ook vele Links te vinden in verband met deze onderwerpen en Berlijn toerisme, bezienswaardigheden enz.

Gezien het doel en het onderwerp, handelt het hier vooral over ‘reportagefotografie’.

En we werken verder : schrijven teksten, vertalen enz en nog foto’s scannen van in het analoge tijdperk.

Hallo,

Machen Sie einen kleinen virtuellen Ausflug. Diese virtuelle Welt heisst www.berlinnomorewalls.be. Warum? Weil Gestern, nach viele Arbeit, unseren Site updatet wurde, mit vielen Fotos u.a. 20 Jahre Einheit 03.10.10, Trabant, Tacheles, Drielinden DDR Museum am Dreilinden Grenze Berlin – DDR, Tempelhof, 13.08.11 50 Jahre Mauerbau im Bernauerstrasse und vieles mehr. Die 3 Sprachen zeigen schon Ergebnisse in den Statistiken. Wir wurden uns freuen eine Nachricht im Gästebuch zu finden oder Freund zu werden in Facebook.

Berlin, no more Walls
Lode Anseel
Voorzitter
Ricksteenweg 6
B8750 Zwevezele

051 613783 of 0499 728847

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!