De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Daarna moesten we een verhaal in elkaar steken aan de hand van een storyboard. Foto's die allemaal een stukje van een verhaal vormen moesten in verschillende groepen tot een verhaal gevormd worden. Op de foto's stonden Chavez, Bush, olie,... Het was een geanimeerde bedoening met hevige discussies die een half uur later in de drie groepen tot een geheel leidden. Elke groep koos enkele animatoren die vooraan hun verhaal brachten.

Venezuela: media-activisme bij Catia tv

maandag 12 juli 2010 03:30
Spread the love

Caracas — We zitten nu al enkele dagen bij Catia TV, het oudste en meest activistische onafhankelijke tv-station van Caracas. Hun motto is ‘No vea television, hagala’, kijk geen tv maar maak tv. Catia tv werkt met reporters uit verschillende wijken. Ze volgen workshops media en kunnen nadien als reporters ingezet worden in hun wijk.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!