De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Talent van morgen op Talent Factory

Talent van morgen op Talent Factory

maandag 27 juni 2011 13:23
Spread the love

Met de Awardshow wil de school de innovatie en creativiteit van haar studenten tonen aan medestudenten, alumni en aan de industrie. In zestien categorieën verspreid over zes opleidingsniveaus gaven de studenten blijk van hun kunnen. Innovatie was er zeker met de ZIZO: een keukenrobot die groenten gedoseerd snijdt. Een gat in de markt in tijden van snelkookkunst.

Maar leeft het hele gebeuren wel onder de studenten? “Jazeker”, zegt Carl Dieryckx (18), eerstejaarsstudent Devine (digital design and media). “Maar vooral laatstejaars en docenten leven enorm naar het gebeuren toe. Dat merkte je in de wandelgangen, op Facebook en Twitter.” Ook na de Awardshow regende het tweets, vooral over de chaotische organisatie.

Studentikoos

Het studentikoze aspect werd echter niet uit het oog verloren. De zaal hield er de sfeer goed in met gefrustreerd gejoel, tot ergernis van presentator Michaël Janart. Twee assistentes verwenden het publiek met snacks en gadgets. HOWEST voorzag ook optredens en een afterparty met dj Lotto en GlimmerTwins.

© 2011 – StampMedia – Fernand Van Damme

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!