De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Soley Soley tovert de zon aan de kust !

Soley Soley tovert de zon aan de kust !

dinsdag 17 juli 2012 20:28
Spread the love

Terwijl het aan zee reeds dagen regent toveren de artiesten van Soley Soley toch een beetje de zon in Blankenberge. In het Witte Paard ging zaterdag de musical Soley Soley in première. In aanwezigheid van een ganse reeks bekende Vlamingen trokken Jeroen Maes, Nele Goossens en Daisy Thys de zomer op gang.

Een geweldig spektakel met de nodige pluimen, humor en zang zorgden voor veel positieve reacties bij het publiek. ” Het was een geweldige show, chapeau voor Nele, die er bijna elke scène inzit en dus een enorme inspanning moest doen om telkens tijdig van kledij te wisselen en alle teksten smetteloos te brengen” zegt Erik Jongenelen uit Middelkerke. “Echt een prachtig spektakel, ik ben blij dat ik vanavond de première mocht bijwonen. Prachtige nummers, een fantastisch orkest en veel grappige sketches.”, zegt Anne Vandekerckhoven uit Balen.

Voor deze 75e editie heeft de organisatie dan ook geprobeerd er een topaffiche van te maken. Jaarlijkse vaste waarden Jeroen en Nele worden dit jaar bijgestaan door enkele uitmuntende collega’s. Voor het tweede jaar op rij staan de up and coming talenten, de Celini Brothers (Frédéric en Christian) in Het Witte Paard. Zij vertegenwoordigen volop de nieuwe wind die al enkele jaren door de zomerrevue waait. De gebroeders zijn magistrale dansers, ware atleten en all – round performers die hun kunsten tonen op een erg verfrissende & eigentijdse soundtrack.

De regie is voor de vierde maal op rij in handen van Bruno Van Heystraeten en Gwen Hamerlijnck tekent voor de choreografie van het showballet, bestaande uit vier getalenteerde danseressen. Het live orkest staat zoals steeds onder de professionele leiding van Patrick Desmedt.

Voor info & tickets, ga je naar de website www.witte-paard.be
of contacteer je het Witte Paard op  050/41 11 00  of op info@witte-paard.be
of rechtstreeks via Sherpa &  070 69 00 11 .

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!