De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Social Profit werknemers nog steeds wit van woede

Social Profit werknemers nog steeds wit van woede

zaterdag 3 juni 2017 11:53
Spread the love

Donderdag 1 juni 2017 stapten een duizendtal syndicale militanten van de 3 vakbonden van het Brusselse Barricadenplein naar de Wetstraat om hun blijvend ongenoegen uit te drukken over de lage lonen en slechte arbeidsvoorwaarden. Het ongenoegen t.a.v. de besparingsregeringen is bijzonder groot. Opvallend was ook de slogan: “geen geld voor gevechtsvliegtuigen” die vanuit luidspreker klonk. 

Maatschappelijk belang

Sinds zijn prille bestaan was LEF aanwezig bij elke betoging van de Witte Woede, niet alleen omdat wij solidair zijn met de gerechtvaardigde eisen van het personeel uit de gezondheidszorg in al zijn varianten, maar ook omdat de gezondheidszorg van enorm maatschappelijk belang is omdat wij er allemaal vroeg of laat beroep op moeten doen, en wij liefst te maken met voldoende personeel dat blij zijn werk doet.

Wij maken steeds uitgebreide fotoreportages om een zo volledig mogelijk beeld te geven van de diverse deelnemende groepen en hun bekommernissen.

Zie https://goo.gl/photos/5vtw49W5o8rUS1yr9

take down
the paywall
steun ons nu!