De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Revue 75 jaar Witte Paard gestart in Blankenberge

Revue 75 jaar Witte Paard gestart in Blankenberge

zaterdag 16 juli 2011 16:21
Spread the love

In Blankenberge is gisteren in revuetempel het Witte Paard de revue ter gelegenheid van het 75 jarige bestaan in première gegaan.

In aanwezigheid van tal van BV’s, Petra, Guillaume Devos, Jackie Lafon, Hilde van Wesepoel, Will Ferdy, Ignace en zijn Trisha, Luc Caals en echgenote en tal van andere collega’s werd het startshot gegeven.

Tandem van het Witte Paard, Nele Goossens en Jeroen Maes praatten de show vlot aan elkaar en speelden tal van leuke sketches. Het deed een beetje denken aan Caals en Van Vooren, Zulma en echtgenoot, maar dan door Nele en Jeroen. Zij werden bijgestaan door Daisy Thys , die ook al haar sporen verdiend heeft in de musicalwereld en Dieter Verhoeven.

Special guests, The Gibson Brothers, gekend van Que Sera, Mi e vida, en nog tal van andere wereldhits, zetten de zaal in vuur en vlam. De mensen waren zo onder de indruk dat de slotsketch overroepen werd door het ‘we want more’ van het publiek. Met de nodige pluimen nam het ganse team afscheid en keken ze al uit naar editie 2012.

Het eerbetoon en de foto’s en films uit vervlogen tijden kon iedereen best smaken. Zo deden Will Tura, Gaston en Leo, Yvonneke Verbeeck, Rob de Nijs en vele anderen ook mee in deze editie.

Revue 75 witte paard, Visserstraat Blankenberge, nog tot september 2011    www.witte-paard.be

take down
the paywall
steun ons nu!