De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Philippe Geubels tekent contract met Woestijnvis
Woestijnvis, Philippe Geubels, Davy De Facq -

Philippe Geubels tekent contract met Woestijnvis

maandag 21 februari 2011 13:07
Spread the love

Philippe Geubels zal waarschijnlijk een contract sluiten met het productiehuis Woestijnvis. De populaire stand-up comedian kiest voor het productiehuis, nadat vtm hem lange tijd het hof probeerde te maken. Welke programma’s hij zal maken, is nog niet bekend.

De strijd ging lange tijd tussen Woestijnvis en vtm, dat hem onder meer had voorgesteld samen een sitcom te maken. Uiteindelijk legde Woestijnvis de beste papieren voor en koos Geubels voor het productiehuis. Bij vtm bevestigt men dat er de laatste tijd geen gesprekken meer waren. Maar nu Geubels en Woestijnvis samen in zee gaan, betekent dat alvast dat hij tot midden 2012 programma’s voor de VRT zal maken. Woestijnvis wil echter nog niet zeggen of hij volledig exclusief voor het productiehuis zal werken en dus niet meer mag opdraven op andere tv-zenders. 

take down
the paywall
steun ons nu!