De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Urban Channel brengt mechelse hiphop in beeld.
Mechelen, Hiphop, Davy De Facq -

Urban Channel brengt mechelse hiphop in beeld.

donderdag 23 december 2010 12:55
Spread the love

Mechelen, 15 December 2010 – In het begin van het jaar 2011 gaat Urban Channel van start, een nieuw platform dat een hele waaier aan Urban muziekprojecten gaat aanbieden: nieuws, interviews, muziekclips en een website. Urban Channel mikt op de leeftijdscategorie 14 t.e.m 20 jaar, jongeren die interesse tonen in Dance, rap en tal van andere activiteiten die onder de noemer hiphop vallen. Een samenwerking met rappers en producers, enz zal zeker de rode draad vormen door heen de toekomst van Urban Channel. Het produceren van muziekclips voor rappers uit de regio Mechelen of het aangaan van co-producties behoort ook tot de plannen.

Urban Channel werd bedacht door de jonge Tv-maker Davy De Facq en Jordan Colo, manager van de hiphopformatie Swaggteam. Maanden later kwam Kenny Nsumbu Mpaka het management team verstevigen. Jordan Colo, Davy De Facq en Kenny Nsumbu Mpaka zullen niet alleen de gezichten worden van Urban Channel, zij zullen daarnaast ook de volledige inhoudelijke lijn van de zender gaan bepalen. Ze willen met Urban Channel een belangrijke rol gaan spelen in de Mechelse hiphopwereld en de bekendheid van de lokale scene in België en Nederland verhogen.

Jordan Colo, Davy De Facq en Kenny Nsumbu Mpaka zijn zeer optimistisch over het project, en hebben er het volste vertrouwen in dat Urban Channel kan uitgroeien tot een referentie voor iedereen die van ver of dichtbij betrokken is in de wereld van de Mechelse hiphop en zijn artiesten.

take down
the paywall
steun ons nu!