De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Telenet trekt stekker uit GUNKtv
Telenet, Davy De Facq, GUNKtv, T.Vgas -

Telenet trekt stekker uit GUNKtv

maandag 21 februari 2011 19:40
Spread the love

De Jongerenzender GUNKtv wordt stopgezet op 31 maart. Dat heeft de raad van bestuur van T.Vgas, een dochteronderneming van Telenet vrijdag beslist.

Aan de basis van het stoptzetten liggen ondermaatste financiële resultaten. GUNKtv presteerde onvoldoende en de algemene interne malaise van de voorbije maanden zal er ook geen goed aan gedaan hebben. Voor de 9 T.Vgas-personeelsleden die rechtstreeks verbonden waren aan de zender wordt de mogelijkheid geboden om in te gaan op openstaande vacatures bij Telenet.

Het GUNKtv-avontuur begon op 1 mei 2008 wanneer de zender van ex-‘Big Brother’-ster Frank Molnar van start ging op het Telenet-platform. Molnar moest echter in september 2010 opstappen na een reeks leugens rond zijn vriendin en fotomodel Jess Donckers. Hiermee zou hij GUNKtv in een slecht daglicht geplaatst hebben. Enkele weken later begonnen de geruchten over een mogelijke stopzetting van de zender.

De gamingwebsite 9Lives en het maandblad GUNK Magazine blijven wel bestaan.

take down
the paywall
steun ons nu!