De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Open brief aan Wouter Van Besien

Open brief aan Wouter Van Besien

woensdag 5 juni 2013 07:59
Spread the love

Beste meneer Wouter Van Besien

aangezien de politieke, economische en sociale omstandigheden van het huidige Belgische klimaat, kan ik uw redeneringen best wel appreciëren. Ik geef toe; u doet dat zo slecht nog niet, dat ‘groen’ zijn.
Maar wilt u alstublieft uw Calv(o) terugfluiten in Mechelen, of hem zijn partijkaart afnemen?!
Ziet u, in Mechelen is groen – blauw, zonder onderscheid. Ofwel leidt uw Calv(o) aan schizofreen opportunisme, aangezien hij op verschillende plaatsen, verschillende verhalen gaat verkondigen -afhankelijk wat hem het beste uitkomt-, ofwel neemt hij u zwaar bij de neus.
In beide gevallen een ernstig probleem, waar eenvoudige oplossingen voor bestaan. Ik bied u zelfs aan om u te helpen;
in het geval dat uw Calv(o) effectief leidt aan die vermeende ziekte, wil ik hem graag mijn therapeutische expertise aanbieden; als dramatherapeute ben ik daar absoluut voor geschikt.
Indien het gaat over ‘bij de neus nemen’, wil ik hem graag opleiden in personeelsbeleid.
 

U ziet meneer Van Besien, ik ben, in tegenstelling tot wat de beleidsmakers in Mechelen ook mogen beweren, de slechtste nog niet. Ik heb alleen vaak een uitgesproken -tegengestelde- mening.

Met vriendelijke groet

Lenny Dewindt

take down
the paywall
steun ons nu!