De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Onbekend

Onbekend

vrijdag 2 september 2016 11:45
Spread the love

Het zijn vormt het bewustzijn. Het bewustzijn zijn gevulde vakken van het zijn, verborgen blijft de tweede lijn van het zijn of niet zijn.

 Brothers in arms, brothers in graven de ingeschreven burger wordt als onbekende soldaat imaginair begraven, een naamloze bij een waakvlam.

De dode soldaat zal nooit de Nationale eer kunnen opstrijken het is de heer van het zijn. Door het bewustzijn is de onbekende soldaat gevallen in een hel van de Nationale eer.

Geen kruis, maar een zerk. Niemand weet wie de soldaat was. Het volk heeft nooit zijn naam gehoord nooit zijn gezicht gezien de soldaat is de grote onbekende één van de miljoenen doden door de grote oorlog, de klassenoorlog.

 In de zerk gebeiteld: Hier ligt een soldaat die stierf voor het vaderland. Aan de onderbouw van de Arc  enkele namen van  generaals. Aan moeders zijde stierf de soldaat voor het vaderland.

 De ark des verbonds de kist met tafelen van de wet onbekend te blijven en te zijn, soldaten sterven zoals elk mens bekend  of onbekend  het zijn de generaals die onder de zerk van de onbekende soldaat, generaals levend houden. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!