De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Nieuwe brochure over WiFi en DECT! Bestel gratis exemplaren
Gezondheid, Gsm-straling, Elektromagnetische straling, Leefmilieu -

Nieuwe brochure over WiFi en DECT! Bestel gratis exemplaren

donderdag 24 mei 2012 10:48
Spread the love

Vindt u het ook moeilijk om uw buren, collega’s, vrienden en familie op een overtuigende en beknopte manier te informeren over de gevaren van draadloos internet en draadloze telefoons?

Om u daarbij te helpen stelde de vereniging Teslabel asbl in samenwerking met Beperk de Straling een mooie brochure op die op een heldere manier uitlegt wat de risico’s van draadloze technologieën juist zijn, welke waarschuwingen er reeds kwamen uit de wetenschappelijke wereld en hoe mensen hun blootstelling kunnen beperken.

Bestel nu gratis exemplaren van deze brochure!

Bekijk de brochure hier (PDF).

Om te bestellen hoeft u enkel een mailtje te sturen naar Beperk.de.straling @ gmail.com met vermelding van uw adres en het aantal exemplaren dat u wenst (max. 25 exemplaren per persoon, grotere aantallen zijn te bespreken. Achteraf bijbestellen is ook steeds mogelijk).

De brochure is GRATIS, maar een vrije bijdrage op ons rekeningnummer 523-0803197-15 wordt geapprecieerd (IBAN BE83 5230 8031 9715, BIC TRIOBEBB), dit om de print- en verzendkosten te dekken. Wij ontvangen immers geen subsidies.

Ook mensen uit Nederland kunnen exemplaren bestellen.

Help ons mee deze brochure zo wijd mogelijk te verspreiden!

take down
the paywall
steun ons nu!