De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Naomi Klein in Brussel voor voorstelling nieuw boek NO TIME

Naomi Klein in Brussel voor voorstelling nieuw boek NO TIME

donderdag 23 oktober 2014 14:23
Spread the love

“Naomi Klein (Canada, 1970) is journaliste, schrijfster en boegbeeld van de andersglobalisten. Haar eerste wereldwijde bestseller was No Logo (2001). In 2009 verscheen De Shockdoctrine. Van dit boek werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht in meer dan dertig landen.

In september van dit jaar is No Time uitgekomen. Daarin stelt Klein dat we zijn aangekomen in ‘Decade Zero’, een tijd waarin we moeten besluiten of we het roer rigoureus omgooien en anders omgaan met de natuur.

“Ik ben ervan overtuigd dat klimaatverandering op grote schaal historische mogelijkheden biedt. […] Maar voordat ook maar een van deze veranderingen kan plaatsvinden – voordat we kunnen geloven dat klimaatverandering ons kan veranderen – moeten we ophouden met wegkijken.”  Uit: No Time.

Praktisch

Wanneer: woensdag  26 november van 20 tot 21u30
Waar:  KVS, zaal Bol, Lakenstraat 146, 1000 Brussel
Taal: Engels met vertaling naar het Nederlands

De inkomprijs bedraagt 5 euro en kan ter plekke betaald worden.”

http://reinfobel.wordpress.com/2014/10/23/naomi-klein-in-brussel-voor-voorstelling-nieuw-boek-no-time/

take down
the paywall
steun ons nu!