De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Mars tegen onverdoofd slachten

Mars tegen onverdoofd slachten

woensdag 1 oktober 2014 11:35
Spread the love

Men kan zich de aanwezigheid voorstellen van het islamitische Offerfeest op de evenementenkalender van GAIA. Waarschijnlijk door een vette stift omcirkelt. Uitstekend voor de marketing en het vinden van nieuwe geldstromen (van mensen die moslims barbaars vinden).

Oh! zo barbaars om een dier te slachten (zoals al onze voorouders dat gedurende 1000en jaren gedaan hebben). Daarentegen, industriële boerderijen waar kippen en runderen worden gefokt in smerige omstandigheden en waar het “slachten” duidelijk geen tekens van humaniteit vertoont, dat is oké, Geen mobilisatie hiertegen, geen media aandacht.

De verplichte passage van vertegenwoordigers van GAIA op onze TV zenders iets voor of na het feest is een traditie geworden. Dit is ook de enige kans die ze krijgen om op het scherm te komen. Natuurlijk niet om de jan-met-de-pet consument te storen die zijn industrieel vlees gaat kopen in de Colruyt of de Delhaize.

Ware bamboula bashing !!

http://reinfobel.wordpress.com/2014/09/09/gaia-organise-une-manifestation-a-bxl-contre-labattage-sans-etourdissement/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!