De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Holiday on Ice met de nieuwe productie ENERGIA, met Staf en Monique ,in de Lotto Arena.

Holiday on Ice met de nieuwe productie ENERGIA, met Staf en Monique ,in de Lotto Arena.

dinsdag 6 april 2010 16:46
Spread the love

Van vrijdag tot zondag was Holiday on Ice met de nieuwe productie ENERGIA te gast in de Lotto Arena.Bijzondere gasten op deze voorstellingen waren Staf en Monique,de winnaars van ‘Dancing on Ice 2006’.

De nieuwe productie ENRGIA is een feeëriek schouwspel voor alle leeftijden en nodigt het publiek uit op een fascinerende reis doorheen tijd en ruimte,van het Ontstaan van het Universum via de Planeten naar het Feest van de Licht.De toeschouwers krijgen het allerbeste kunstrijden te zien in combinatie met elementen uit het theater,de dans,de goochelkunst en de acrobatie.Voeg daar eenartistieke choreografie,meeslepende muziek,fabelachtige kostuums en verrassende ‘special effects’ aan toe  en iedereen zit op het randje van zijn of haar stoel,te genieten van zoveel verbluffende taferelen op het ijs.

Speciaal voor de Antwerpse voorstellingen kregen de topschaatsers van Holiday on Ice het gezelschap van Vlaanderens bekendste schaatskoppel:Staf Coppens en Monique van der Velden,de winnaars van de eerste editie van ‘Dancing on Ice’ in 2006.Staf en Monique leerden elkaar via dit populaire tv-programma kennen en werden ook echt een koppel.Staf is vooral bekend als tv-figuur,de Nederlandse Monique van der Velden schaatste internationale wedstrijden,waaronder Europese en Wereldkampioenschappen,en was Nederlands schaatskampioene in 1993,’94 en ’95.Staf en Monique zijn sinds 15 februari 2008 de trotse ouders van zoontje Beau en sinds 21 december 2009 van dochtertje Nora.

Fotoreportage over Holiday on Ice in de Lotto Arena is te bekijken via volgende link:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623776965568/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!