De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Het is bijna zo ver…

Het is bijna zo ver…

dinsdag 16 november 2010 18:59
Spread the love

Nog 6 keer slapen en het is zo ver.

Maandag 22 november vertrekken we eindelijk naar Zuid Afrika. We tellen er al zo lang naar af maar nu komt het toch dicht bij.

Vanaf donderdag 25 november zullen we in Mc Gregor zijn voor de verdere voorbereidingen van ons “Reuzenproject”. Vanuit de school lees ik bijna elke dag mails met de stand van zaken. Het ziet er allemaal prima uit. De school en de kinderen zijn er blijkbaar helemaal klaar voor. Wij zelf ook.

Vanaf onze aankomst in het schooltje trachten we elke dag een kort verslag te schrijven en mogelijk en enkele foto’s op deze blog te zetten. Wie goesting heeft kan het dan allemaal een beetje volgen.

Het project zelf loopt van maandag 29/11 tot en met vrijdag 03/12. Vanaf maandag tot donderdag bouwen we de reuzen uit afvalmaterialen. Vrijdag organiseren we en heuse reuzenparade in het dorp met toeters en bellen.

Het wordt gewoon super. Ik voel het!!!

take down
the paywall
steun ons nu!