De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

GLOEIEND HEET

GLOEIEND HEET

zaterdag 8 oktober 2011 16:05
Spread the love

Misschien was het logisch om na de weliswaar maar halve rustdag op te staan met een goed gevoel. Maar ik had helemaal geen goed gevoel. Er stond een lange rit op het programma richting de Herault, maar de hitte en het slechte gevoel op mijn zadel hebben mij de hele dag meer beziggehouden dan het prachtige en veranderende landschap. Gelukkig weinig hoogtemeters, dus ik kon toch wat redelijk snelhied maken. Rust in de Herault, maar veel genieten was er niet bij. Waterverbruik op het einde van de dag, meer dan 8 liter. Misschien moet ik die rit ooit nog eens overdoen. Maar dan best in 2 dagen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!