De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

DeWereldMorgen – Mijn reactie op de laatste blog van Willy Verbeeck

DeWereldMorgen – Mijn reactie op de laatste blog van Willy Verbeeck

woensdag 28 juni 2017 23:43
Spread the love

DeWereldMorgen is inderdaad interessant om te lezen en ik ben blij en dankbaar dat ik er ook met een blog terechtkan, doch één ding vind ik heden ten dage jammer betreffende DeWereldMorgen en dat is dat je onderaan een artikel niet meer kan commentariëren, niet dat ik veel te commentariëren heb, doch, soms acht ik dat wel goed dat wij als consumenten van DeWereldMorgen dat kunnen doen!

Sympathieke groeten!

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!