De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Griekse tragedie kan meerdere EU staten overkomen!

De Griekse tragedie kan meerdere EU staten overkomen!

donderdag 30 juni 2011 15:12
Spread the love

Gisteren heeft het Griekse parlement het plan goedgekeurd voor nog meer geld van de EU en het IMF te krijgen. Maar terwijl Griekenland en Europa vandaag nog steeds in crisis zijn, en andere Europese landen alarmeren voor een oplossing! Wordt er nog altijd over het hoofd gezien dat Griekenland gewoon moet uit de euro stappen en uiteindelijk moet devalueren.

De banken en andere landen van de eurozone hadden dit nooit zo ver mogen laten komen met Griekenland. Wat we niet mogen veregeten is dat niet alleen Griekenland het probleem is. Maar ook Ierland, Italië, Portugal, Spanje en België. Ook wij en andere hierboven genoemde landen bevinden zich in dezelfde financiële problemen als Griekenland. Eens griekenland er uit gaat, zullen alle anderen volgen! Al deze landen zullen een negatieve invloed hebben op het Vereningd Koninkrijk en de Vereningde staten van Amerika. Griekenland en andere landen kunnen het wereld financiël systeem totaal naar beneden brengen.

Spanje is waarschijnlijk de volgende in rij. Een land dat op het punt van een revolutie staat. Daarna zullen Italiïe, België en andere landen hierboven genoemd volgen. De problemen zijn trouwen niet allen in Europa terug te vinden, Ook in China gaat het niet goed. Deze zal dan weer heel Azië tot zelfs Australië en Nieuw Zeeland in de problemen trekken. Geen enkel land ter wereld zal aan de financiële en economische problemen ontsnappen, al zal meschien wel het ene land het zwaarder hebben als het andere.

Lees het volledige artikel hier : http://www.prisonplanet.com/the-greek-tragedy-could-engulf-many-more-european-states.html

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!