De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Avaaz is de grootste globale internet-beweging.

Avaaz is de grootste globale internet-beweging.

woensdag 12 oktober 2011 10:08
Spread the love

Een paar uur geleden bereikte onze beweging 10 miljoen leden!

We zijn met 10 miljoen – uit elk land, van alle rangen en standen. Hoopvol en serieus over de wereld waar we allemaal van dromen. We winnen campagne na campagne. Niet alleen de kleine gevechten, maar ook de grote – die waarvan werd gezegd dat we ze niet konden winnen. En we zijn nog maar net begonnen.

Nog niet eerder was er een beweging zoals deze – en het gaat in sneltreinvaart – de afgelopen 9 maanden kwamen er 4 miljoen leden bij! Als we bij elkaar blijven is alles mogelijk. De wereld loopt over van angst en fatalisme, maar de kracht en macht van gewone mensen neemt overal toe. Samen zorgen we voor de meeste invloedrijke kracht voor verandering die ooit bestaan heeft….

Hoop.

Met enorm veel dank aan ieder persoon in deze unieke gemeenschap,
Ricken, Alice, Luis, Ari, Saravanan, Wissam, Diego, Mia en de rest van het Avaaz-team.

PS – we gaan deze mijlpaal nog groots vieren – deze korte mededeling sturen we alvast rond om het moment te vieren. En hier vind je een aantal recente artikelen door verschillende media over onze fantastische reis en wat we samen hebben bereikt: in the Guardian, the Economist en the Times. Excuses voor het feit dat het alleen maar in het Engels is – De Nederlandse en Vlaamse media hebben onze campagnes vaak verslagen, maar Avaaz is nog niet als hoofdonderwerp gebruikt in artikelen.

take down
the paywall
steun ons nu!