De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

antisemitisch marcheren voor beginners

antisemitisch marcheren voor beginners

donderdag 3 juni 2010 20:13
Spread the love

Met fascisten kun je altijd lachen.

Terwijl de fascisten van het Vlaams Belang er alles aan doen om de Joodse gemeenschap op te vrijen en in het kader van ‘strijd tegen de islam’ de extreemrechtse zionistische kaart trekken, zijn er altijd wel nog fascisten te vinden die de klassiekers trouw blijven.

NSA blijft trouw aan het antisemitisme van de oude gouden jaren dertig. Daarbij willen ze zich ook wat profileren op de rug van de Palestijnse strijd. De moorddadige piraterij van de zionisten wordt door deze fascisten aangegrepen om nog eens te marcheren door de straten van Antwerpen.

Kom op vrijdag 4 juni om 19u30 naar de ingang van het Centraal Station te Antwerpen. Tezamen zullen wij enkele symbolische protestacties voorzien in de Antwerpse binnenstand. Indien mogelijk zullen wij dit protest tot in de Joodse wijk van Antwerpen brengen. Wij roepen deze mensen op om samen met ons de gebeurtenissen van vandaag te veroordelen. Tenslotte is het vooral in deze wijken dat men de gevolgen van het Israëlische terreurbeleid moet ontgelden. Wij hopen dat de Joodse wijken in ons land hiervoor open zullen staan en in zullen zien dat de staat Israël evenmin in het belang van hun eigen bevolking handelt. Wij zullen hen alvast onze standpunten overhandigen.

Driewerf houzee voor de behoeders van de Westerse beschaving!

Antwerpse joden hebben geen reet te zien met Israël. Israel is niet, ik herhaal niet de ‘joodse staat’, zoals zelfs de vrt af en toe poogt te poneren. Zionisten en antisemiten doen hun uiterste best om joden en israel aan elkaar te linken. De extreem-rechtse narren van Joods Actueel en aanverwante zionistische propagandisten proberen zich te profileren als de stem van de joodse gemeenschap. Maandag stond er nog op DeRedactie te lezen “Het FORUM der Joodse Organisaties, de vzw die de joodse gemeenschap in Vlaanderen vertegenwoordigt, acht de actievoerders en de Turkse mensenrechtenorganisatie IHH geheel verantwoordelijk voor het bloedbad.” Een walgelijk staaltje zionistische zever, verpakt als ‘de stem van de joodse gemeenschap’. En de vrt, die deed vrolijk mee.

Maar bon, wie dus eens wil gaan lachen met fascisten en de vlaams belang pensenmarktenafschuimers beu is, kan dus eens afzakken naar het Antwerpse Centraal Station.

take down
the paywall
steun ons nu!