De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Agnes Obel geeft extra concert in het Koninklijk Circus

Agnes Obel geeft extra concert in het Koninklijk Circus

dinsdag 18 oktober 2011 10:47
Spread the love

De gracieuze Deense zangeres staat op 23 november voor de tweede keer in het Cirque Royal te Brussel

Obel lijkt steeds meer en meer aan populariteit te winnen in ons land. Op 22 november gaat haar eerste show van start. Deze show verkocht echter zeer snel uit en daarom besliste Agnes Obel om een extra concert toe te voegen aan haar tournee en dit de dag nadien op 23 november.

Als 28-jarige singer-songwriter kan deze Deense echt iedereen weten te bekoren. Dit jaar stond ze maar liefst 21 weken in de Ultratop en ze stond zelfs één week op plaats 3 met haar nummer Riverside.

Agnes Obel vulde – ondanks haar jonge leeftijd – toch al vrij bekende concertzalen zoals La Cigale in Parijs of de Paradisio in Amsterdam. Ook in België stond ze in april al in de Ancienne Belgique en een maand later overtuigde ze het publiek van Les Nuits Botanique.

Onlangs werd Agnes ook winnares van een European Border Breakers Award. Dit zijn awards die jonge artiesten belonen voor het feit dat ze tussen augustus 2010 en juli 2011 over de grenzen heen succes geboekt hebben.

Tickets kosten 29 euro voor de benedenverdieping, 25 euro voor de bovenverdieping en zijn te bestellen via http://www.teleticketservice.com of via http://www.cirque-royal.org/

(SHG)

Bron: Teleticketservice, HLN.be

take down
the paywall
steun ons nu!