Boksles met 6- tot 8-jarigen abrupt verstoord toen 15 agenten binnenstormden
Video, Samenleving, Politiek, België, Lokaal, Brussel -

Boksles met 6- tot 8-jarigen abrupt verstoord toen 15 agenten binnenstormden

Een boksles met 6- tot 8-jarigen werd abrupt verstoord toen 15 agenten binnenstormden in de Brussels Boxing Academy (BBA). Een gelijkaardige inval bij Globe Aroma bracht pas aan de oppervlakte wat de andere sociale en culturele organisaties al twee jaar ondergaan in het kader van het zogenaamde Kanaalplan van de regering. Machtsvertoon, intimidatie en ontwrichting van een fragiel sociaal weefsel. Het toont meteen ook wat verenigingen in Antwerpen te wachten staan nu er ook een lokale kopie komt met het Stroomplan.

maandag 5 maart 2018 10:40
Spread the love

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!