Fotoverslag -

Gent: Studenten ontvangen Schauvliege met een warm welkom

donderdag 26 november 2015 17:56
Spread the love

Een verzameling Gentse studenten stond donderdag 26 november Minister Joke Schauvliege op te wachten aan de ingang van auditorium NBI waar de Vlaamse minster een gast college kwam geven. Studentenverenigingen Comac en AK namen hiertoe het initiatief. De studenten waren er om haar  hartelijk te verwelkomen met kritiek op haar beleid en slogans voor het klimaat.

Niet alleen hebben de studenten kritiek op het beleid van de minister, ze verwijten haar  dat economische belangen voorrang krijgen op ecologische. Ook het gebrek aan een akkoord over de aanpak van de klimaatsverandering werd aan de kaak gesteld door de studenten.

Bij aankomst bleef de minister nog even staan om de kritiek van de studenten te ondergaan, waarop ze, na het ontvangen van een bos bloemen van de studenten, het auditorium binnen ging. Het college zelf werd niet gehinderd.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!